OMEK, OMÜ VAKFI KOLEJİ

OMEK, OMÜ VAKFI KOLEJİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı

Okulumuzun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü sınırları içinde yer alması birçok açıdan ayrıcalık sağlamaktadır. Üniversitemizin uzman akademik kadrosuyla daimî iş birliği ve çalışma içinde eğitim vermekteyiz. OMÜ Vakfı Koleji olarak, OMÜ akademisyenlerinden oluşan danışman heyeti ile eğitim ve öğretim sürecimizi güçlendiriyoruz. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fakültelerine düzenlenen geziler öğrencilerimizin öğrendiklerini kalıcı bir şekilde somutlaştırmalarına imkân sağlamaktadır. Bu yönüyle, OMÜ Vakfı Koleji, Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin bilim-sanat-spor ve sosyokültürel zenginliklerini öğrencilerine sunmaktadır. Bunun yanı sıra; Tıp Fakültesi ile olan yakınlığımız öğrencilerimizin sağlıklarını denetim altında tutmamızı kolaylaştırmaktadır. Aynı şekilde, sunduğumuz yemek imkanları Ziraat Fakültesi ve Gıda Mühendisliği iş birliği kontrolüyle gerçekleşmektedir.